Serbian English German Russian

Noviteti

Pored  široke game grejača raznih namena, snaga, oblika i veličina, IEG je osvojio i u svoj proizvodni program uvrstio i kompletan uređaj namenjen zagrevanju prostora MiG. Uređaj je nezavisan, montira se u radijator i priključnim kablom napaja sa 230V.

Čitajte dalje

Grejač za aluminijumske radijatore MiG

Pored široke game grejača raznih namena, snaga, oblika, veličina IEG je osvojio i u svoj proizvodni program uvrstio i kompletan uređaj namenjen zagrevanju prostora (ugradnji u radijatore) MiG.Uređaj je nazavisan, montira se u radijator sa unutrašnjim navojem G1/2" i priključnim kablom napaja sa 230V. Uređaj je moguće ugraditi i u tučane radijatore uz pomoć reducira R5/4" na G1/2".

Čitajte dalje

Suvi-presovani grejač za bojlere

Još jedan u nizu novitea iz naše proizvodnje je suvi grejač za bojlere. Ovaj tip grejača se ugrađujeu nove modele bojlera renomiranih proizvođača kao što su ARISTON, GORENJE, METALAC i mnogi drugi. Grejači se izrađuju u više dimenzija i snage su od 500w do 2000w uz povećanje snage po 250w u ovom dijapazonu dobijate drugi tip grejača koji je u standardnoj produkciji.Grejač je moguće uraditi sa drugim parametrima po zahtevu kupca.

Čitajte dalje

Termički osigurač 109°C 15A

Obzirom da smo u stalnom kontaktu i usko povezanoj saradnji kako sa proizvođačima bojlera, serviserima tako i sa krajnjim korisnicima osluškivali smo primedbe,probleme i potrebe našihkupaca i došli do rešenja za njihove probleme. Rešenje problema je termička zaštita za bojlere koja zamenjuje u bojlerima sigurnosni (zaštitni) termostat. 

Elipsaste flanšne

Flanšne za sve tipove bojlera ovoga puta kao proizvod IEG-a. Flanšne se izrađuju prema dokumentaciji i u skladu sa tačnim tehničkim karakteristikama na novim štanc alatima i od lima koji zadovoljva mehaničke karakteristike i standarde. Pored ispravne geometrije flanšne, smanjili smo mogućnost da flanšne procure na centralnom šrafu za 25%. 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fevec9 #133f10441 #100313115745