Serbian English German Russian

Kontrola kvaliteta

Da bi proizvod nekog proizvođača posedovao i zadržao kvalitet koji se garantuje, potrebno  je da se proizvodni proces odvija uvek na, isti, propisani način. Jedino na taj način svaki pojedinačni proizvod I celokupna proizvodnja mogu dostići željeni nivo kvaliteta.

Čitajte dalje

Garantni rok

Garantni rok za sve IEG proizvode je 25. meseci od dana kupovine (ugradnje) električnog grejača. Grejači moraju biti priključeni na propisani napon pod uslovima koji garantuju bezbedan i kvalitetan rad.

Čitajte dalje

Grejač za aluminijumske radijatore MiG

Pored široke game grejača raznih namena, snaga, oblika, veličina IEG je osvojio i u svoj proizvodni program uvrstio i kompletan uređaj namenjen zagrevanju prostora (ugradnji u radijatore) MiG.Uređaj je nazavisan, montira se u radijator sa unutrašnjim navojem G1/2" i priključnim kablom napaja sa 230V. Uređaj je moguće ugraditi i u tučane radijatore uz pomoć reducira R5/4" na G1/2".

Čitajte dalje

Noviteti

Pored  široke game grejača raznih namena, snaga, oblika i veličina, IEG je osvojio i u svoj proizvodni program uvrstio i kompletan uređaj namenjen zagrevanju prostora MiG. Uređaj je nezavisan, montira se u radijator i priključnim kablom napaja sa 230V.

Čitajte dalje

Termički osigurač 109°C 15A

Obzirom da smo u stalnom kontaktu i usko povezanoj saradnji kako sa proizvođačima bojlera, serviserima tako i sa krajnjim korisnicima osluškivali smo primedbe,probleme i potrebe našihkupaca i došli do rešenja za njihove probleme. Rešenje problema je termička zaštita za bojlere koja zamenjuje u bojlerima sigurnosni (zaštitni) termostat. 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fevec9 #133f10441 #100313115745